изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:25 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 14.07.2016    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ -  14.07.2016


На 13 юли, около 23:50 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот находящ се във вилна зона „Овчаровски плаж” в град Балчик. Установено е, че чрез взлом на входна врата неизвестен извършител е проникнал в жилището. По данни на тъжителите е извършена кражба на два броя преносими компютри, ръчен часовник, преносим външен твърд диск, три броя мобилни телефони и сума пари. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Балчик.

 

На 13 юли, около 14:45 часа е получено съобщение за извършена кражба от товарен автомобил „Рено” с русенска регистрация. Установено е, че чрез взлом на странично стъкло, неизвестен извършител е проникнал в МПС, което е било паркирано в земеделска нива в землището на с. Стожер. По данни на тъжителя е извършена кражба на мъжка чанта с намиращите се в нея лични документи и сума пари. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

 

На 13 юли е извършена проверка на криминално проявения Г.Г. (22 г.) от с. Крушари, обл. Добрич. В хода на проверката са установени и иззети по надлежния ред 3 броя полиетиленови пликчета с кафяво прахообразно вещество. При извършения полеви тест, същото реагира на наркотичното вещество хероин, с тегло около 4,5 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа Г.Г. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 13 юли, около 18:00 часа е получено съобщение за пострадал мъж по пътя между град Добрич и град Генерал Тошево, на около един километър преди разклона за с. Царевец. Установено е, че около 14:00 часа С.С. (35 г.) при управление на велосипеда си е изпреварен от тежкотоварен автомобил. Вследствие на въздушната сила, велосипедиста губи равновесие и пада в дясната пътна канавка по посока на движението си. Вследствие на настъпилия инцидент, мъжът е със счупена дясна ключица на дясна ръка, без опасност за живота. По случая се работи в условията на досъдебно производство  по описа на Второ РУ МВР Добрич.

 

На 13 юли, около 17:00 часа е получено съобщение за възникнал пътен инцидент по ул. „Самарско знаме” в град Добрич. Установено е, че Ц.Т. (37 г.) от град Добрич про управление на мотоциклет „Хонда” губи контрол над МПС и се удря в уличен стълб. Вследствие на инцидента мъжа е настанен в МБАЛ Добрич  с диагноза контузна рана на таз и корем без опасност за живота.

 

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 4 пожара без материални загуби на суха трева и отпадъци и два пожара с нанесени материални щети.

 

14.07.2016 г.                                                   ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 14.07.2016 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди