изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:26 EEST
Областният управител поздрави актрисата Илиана Балийска по случай 35 години сценична дейност    
НовиниДнес, 15 юли, преди началото на популярното детско шоу “Мини Мис и Мини Мистър”, което гостува отново в Добрич, водещата на конкурса - актрисата Илиана Балийска, посети Областния управител на Добрич.


Детелина Николова покани автора на детското шоу - Илиана Балийска, за да я поздрави по случай навършването на 35 години сценична дейност, която е започнала в Кукления театър на нашия областен град Добрич.
    Освен водеща, Илиана Балийска е и продуцент и лицензиант на марките „Мини Мис и Мини Мистър“ и „Малки Големи Таланти“. Конкурсът вече 17 години е запазена марка за детски усмивки и първа сценична и телевизионна изява на малките големи таланти. Той дава възможност за творческа и телевизионна изява на деца на възраст от 3 до 12 години.
    Носителите на титлата “Мини Мис и Мини Мистър” ще се представят на Национален конкурс „Мини Мис и Мини Мистър – есен“ в Националния дворец на децата в София.
    Стартът на популярния детски конкурс е днес, 15 юли с начален час 18 ч. на площад „Свобода” в Добрич.
 


Сходни връзки

Областният управител поздрави актрисата Илиана Балийска по случай 35 години сценична дейност | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди