изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:26 EEST
Нови шокиращи разкрития за атентатора! Вижте едни от последните му думи преди атентата и какво разкри за него братовчед му    
По света Терористът с камиона на смъртта Мохамед Лауайедж Булел не е имал профила на „обичайния джихадист”, защото е нарушавал всяко едно правило на исляма. Това заяви ексклузивно пред „Мейл Онлайн” негов братовчед.

31-годишният атентатор е пиел алкохол, ял е свинско и е взимал наркотици. Той никога не се е молил, нито пък е посещавал джамия. Също така редовно е биел жена си, от която има три деца, и с която се развежда.
 
Булел е бил известен на френската полиция от януари насам. Тогава той е попаднал на полицейския радар заради дребни престъпления. Известно е, че той е изгубил работата си като шофьор на камион за доставки, защото е заспал зад волана и е блъснал четири коли. Също така се знае, че той е бил замесен в сбивания в барове.  
 
Уалид Хаму, братовчедът на съпругата на атентатора Хаджер Кхалфала, каза пред „Мейл Онлайн”: „Булел не бе религиозен. Той не ходеше в джамията. Не се молеше. Не спазваше Рамадана. Той пиеше Алкохол. Ядеше свинско, взимаше дрога. Всичко това е забранено от исляма. Той не беше мюсюлманин. Той беше ла*но. Той биеше жена си, моята братовчедка. Беше гаден човек”.   
 
Тази сутрин съпругата на Булел бе отведена от полицията за нейна защита.
 
Още разкрития да живота на атентатора разказаха негови съседи. Уасим, който е родом от същото селище в Тунис, от което е и терориста, твърди: „В четвъртък вечерта той пиеше с колега. Двамата се скараха за нещо. Приятелят му каза, че и пукната пара не струва. А той отвърна, че „някой ден той ще чуе за него””. Говорейки пред L’Express той каза „Той беше човек, който пиеше и пушеше канабис”.
 
На свой ред Хана, който живеел под терориста, каза: „Винаги ме гледаше странно. Той ни гледаше странно и ние го избягвахме”. 
 
Съседът Насим пък разказа на свой ред, че Махмуд обичал да ходи по нощни клубове и да сваля жени. 

Съседка на атентатора от Ница пък го описва като възпитан мъж, който бил тих, но много възпитан.  „Той е хубав мъж, на тридесет и няколко години, с прошарено коса. Винаги привличаше вниманието на дамите. Като Казанова. Умът ми не го побира, никой, ама никой не може и да си помисли,че точно той ще направи такова нещо“, казва жената, цитирана от световните агенции и Би Ти Ви.     http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Нови шокиращи разкрития за атентатора! Вижте едни от последните му думи преди атентата и какво разкри за него братовчед му | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди