изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:43 EEST
Обжалвана е поръчката за ремонт на улици в Добрич    
НовиниОбявена е Обществена поръчка с предмет: "Строителни работи по ремонт на улици и пътища" включваща три обособени позиции: Обособена позиция 1 (ОП 1) – „Изкърпване на уличната мрежа на град Добрич”, Обособена позиция 2 (ОП 2) – „Текущ ремонт на общински път DOB2114 ( /DOB1071, Дончево - Опанец / - Богдан - Граница общ. ( Добричка - Добрич ) - Добрич”  и Обособена позиция 3 (ОП 3) – „Изграждане на повдигнати пешеходни пътеки”.



На 08.07.2016 г. Кметът на Община град Добрич издаде Решение за класиране на участниците и определяне на изпълнители по трите обособени позиции. Същото  е изпратено на участниците и качено на Профил на купувача в интернет страницата на Община град Добрич  съгласно изискванията на ЗОП.
На 18.07.2016 г. срещу Решение за класиране на участниците и определяне на изпълнители е подадена жалба до Комисия за защита на конкуренцията от „Пътно строителство“ АД, град Добрич.
КЗК може да образува производство или да откаже. В случай, че бъде образувано  следва  разглеждане на жалбата и произнасяне по същество с Решение относно законосъобразността на Решението за класиране на участниците и определяне на изпълнители по обществената поръчка
 


Сходни връзки

Обжалвана е поръчката за ремонт на улици в Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди