изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 20:05 EEST
Търговци в Шабленско "забравят" да издадат касов бон    
НовиниТърговци и собственици на заведения в Крапец и Дуранкулак масово „забравят“ да издават касови бонове на румънски туристи, които през почивните дни прескачат до Северното Черноморие, установили инспектори от НАП.

„По предварителна информация, на румънците, които посещават през почивните дни Северното Черноморие, не им се издават касови бележки, а бележки от кочан, който не отговаря на счетоводните закони“, обясни Красимир Павлов от приходната агенция във Варна. От началото на юли до момента служители на НАП във Варна са извършили 2800 проверки на търговски обекти и заведения по Северното Черноморие. За този период са съставени 531 акта за административни нарушения. Най-честите нарушения на търговците са неиздаване на касови бележки и разлика в касовата наличност. По време на проверките са открити 8 обекта, които работят без касови апарати и без изградена дистанционна връзка с НАП, обясни още Красимир Павлов.
 


Сходни връзки

Търговци в Шабленско "забравят" да издадат касов бон | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди