изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:35 EET
ЕКСКЛУЗИВНИ КАДРИ от огнения ад в Сарафово! Очевидци разказват за ужаса! (ВИДЕО)    
Новини Огнената стихия е близо до сърф училището, в съседство е и помпената станция. Димната завеса е обхванала целия район, стотици на плажа са в паника, съобщава Флагман бг.

Три поредни взрива причиниха огромния пожар 

Огромен пожар гори в момента на плажа в Сарафово, съобщава още изданието. Няколко автомобила са погълнати от пламъците.

Чули са се три поредни взрива, съобщават очевидци на случващото се. Часът е 13:40. Противопожарен автомобил все още няма. 

Невиждана паника е настъпила на плажа в Сарафово, където преди минути пламна огромен пожар и погълна три автомобила, разказаха очевидци. „Малко след 13 часа видяхме, че в долната част на плажа имаше дим и нещо гореше, но изведнъж чухме мощен взрив и всички се паникьосаха. Помислихме си, че е най-лошото - атентат. Последваха два по-леки взрива. Суматохата беше огромна, всеки бягаше накъдето може. Хората се успокоиха, едва след като видяха, че горят три автомобила и няма реална опасност за живота им“, сподели Стефан А., който е пряк свидетел на случилото се.

Пожарникари вече са на плажа в Сарафово и локализираха огъня. Най-вероятно пламъците са тръгнали от сухите треви, не е изключено да е подхвърлен фас или боклук, който да се е възпламенил от жаркото слънце.

На място вече са и полицаи, които са установили кои са собствениците на два от автомобилите, но няма никаква информация за третия – Пежо, което е толкова обгоряло, че регистрационната му табела се е стопила. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

ЕКСКЛУЗИВНИ КАДРИ от огнения ад в Сарафово! Очевидци разказват за ужаса! (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди