изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:06 EEST
Андрей Райчев яростно захапа режисьора Евгений Михайлов и го нарече "задник" заради Бокова и ООН    
Политика Социологът Андрей Райчев обвини режисьора Евгений Михайлов, че работи за португалския кандидат за генерален секретар на ООН.  В ефира на Нова телевизия двамата спориха заради писмото на Михайлов до членките на Съвета за сигурност и още 58 държави от Бюрото на световната организация срещу кандидатурата на Ирина Бокова за неин шеф.

Според Райчев Михайлов налива вода в мелницата на португалска организация, която работи като щаб за избора на Антонио Гутериш, който се класира на първо място при първото гласуване за генерален секретар на ООН.

В какво обвинява Михайлов Бокова, възмути се Райчев - за баща й. А за всичките години от началото на прехода, в които тя е работила няма никакъв аргумент. Социологът напомни и че самият Евгени Михайлов е завършил висшето си образование в Москва, а обвинява другите в същото.

Михайлов обясни, че е написал писмото, защото не е съгласен 26 години след промените децата на бившата номенклатура да продължават да представляват страната и се срамува от това. Той обвини Бокова, че е назначила за свои служители агенти на ДС, сред които Райко Райчев, а това няма да гарантира нейната независимост, тъй като тези хора са били свързани с КГБ. 

Райчев отвърна, че тази латерна я слушаме 26 години и че хора като Михайлов са специализирани по тази част и работят това да доносничат, като преливат един донос в друг, определяйки обвиненията му като "логорея на доноса".

"Всеки задник може да те направи на дармадан само защото си червен", заяви Райчев. "Тази логорея на такива хора я слушаме от 90-та година, как сме издържали на такава гнус, не зная", завърши той.
  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Андрей Райчев яростно захапа режисьора Евгений Михайлов и го нарече "задник" заради Бокова и ООН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди