изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:49 EEST
РАЗСЛЕДВАТ ВОЕНЕН, КАРАЛ С 2,39 ПРОМИЛА АЛКОХОЛ    
Ред и сигурностРайонната прокуратура в Генерал Тошево изпраща досъдебното производство срещу военен, управлявал автомобил с концентрация на алкохол в кръвта 2,39 промила, на Военно-окръжната прокуратура в Сливен по компетентност. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

На 19 юни 2016 г. мичман Николай Н., началник на склад за горивно-смазочни материали във военно поделение във Варна, влязъл в заведение в Генерал Тошево във видимо нетрезво състояние и започнал да ругае и обижда компания от празнуващи приятели. След намесата на собственика на заведението всички били принудени да напуснат. Пред заведението скандалът между военния и останалите продължил.
Мичманът блъснал нарочно с колата си автомобила на един от компанията. След това дал на заден ход с личния си „Опел Фронтера“, заобиколил удареното „Рено“ и избягал от местопроизшествието, като скрил колата си между стопански постройки и продължил пеша.
Военният бил задържан от полицейски служители. С протокол за химическа експертиза за определяне на концентрация на алкохол или друго упойващо вещество се установило, че е шофирал с 2,37 промила алкохол. НДТ


 


Сходни връзки

РАЗСЛЕДВАТ ВОЕНЕН, КАРАЛ С 2,39 ПРОМИЛА АЛКОХОЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди