изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:17 EEST
Жените предпочитат планирането на почивка пред секса    
Любопитно Жените получават по-голямо удоволствие от планирането на почивката пред секса. Това сочат данните от ново проучване, пише в. "Дейли стар". Анкетата по поръчка на специализирания сайт Airbnb за отдаване и търсене на жилища под наем е направена сред 500 мъже и 500 жени във Великобритания с цел да проучи ваканционните им практики.

Допитването разкрива, че една на всеки шест представителки на нежния пол предпочита да прави планове за почивка, вместо да се отдава на интимни ласки. Причината е, че сексуалният акт понякога може да е разочароващ, докато мисълта за слънчеви плажове неизменно върши чудеса с дамското настроение.

Цели девет процента от мъже, които участват в изследването също намират идеята да планират ваканция за по-примамлива и вълнуваща от разгорещяването между чаршафите.

Оказва се също, че 75 процента от анкетираните практикували през зимата "компютърен туризъм" - сърфират в туристически сайтове, за да подобрят настроението си.

Търсенето на екзотични дестинации според проучването представлява нова форма на бягство от тягостната действителност. Една трета от участниците в допитването признават, че посещават туристически сайтове дори през работното си време.

Проучването разкрива още, че най-много ваканционни резервации се правят през януари. Близо една трета от анкетираните споделят, че изпитват остра необходимост да планират и резервират почивката си през студения първи месец от годината, защото това занимание им помага да го преживеят по-лесно.   http://www.monitor.bg

 


Сходни връзки

Жените предпочитат планирането на почивка пред секса | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди