изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:53 EET
Плеймейтка се изложи с чужди снимки (СНИМКИ)    
Светска клюка Плеймейтката Николета Лозанова се изложи страхотно, като публикува чуждо видео в профила си в Инстаграм и остави последователите й да си мислят, че на кадрите е тя

"Каква красавица, чудо на природата", цъкаха безкритично с език феновете й, докато измамата не лъсна на показ.
Оказа се, че Николета е постнала видео на световноизвестната бразилска манекенка Изабел Гулар, един от ангелите на "Виктория'с Сикрет". Манекенката представя моделите на популярната марка за бельо между 2005 и 2008 г., съобщи "България днес".

На кадрите се вижда как Гулар скача в басейн, достига дъното и се оттласква на повърхността, като през цялото това време лицето й не се вижда. Именно на това явно е разчитала и нашата Николета, но този път номерът й не мина.

Че Николета е лъжкиня разкри една от най-добрите ни плувкини Нина Рангелова. Веднага щом видяла поста на родната плеймейтка, живеещата в САЩ спортистка усетила измамата. Само преди седмица тя гледала същото клипче от известния в цял свят модел. Нина не се сдържала и коментирала наглата лъжа на българката. Плувкинята не се сдържала и коментирала под видеото на Ни Ло, че това не е тя и лъжата й е разкрита. Смелостта на плувкинята изобщо не се понравила на бившата на Валери Божинов. Щом видяла, че манипулацията й е разкрита, силиконката побесняла от гняв. Тя изтрила поста и блокирала шампионката.

"Чувствам се специална! Когато Николета Лозанова те блокира в Инстаграм, защото си коментирал под невероятното й видео, че това всъщност не е тя, а световноизвестна манекенка... Хи-хи-хи, явно не искаше да бъде разкрита! Кой е папаракът сега, а? А?", написа Рангелова и събра куп възторжени отзиви. Единствената реакция на Лозанова беше да публикува нова снимка, на която пъчи силиконовите си цици в басейн. Семката на съмнението е посята и вече хората се чудят дали на кадъра е Николетка или някой друг.
Водещата не за първи път манипулира външността си. Досега тя го е правила с помощта на програми за обработка на снимки, като е изкарвала предимно краката си ту по-дълги, ту по-слаби. Късите й за модел крака често са ставали обект на коментари на корифеи в бранша.

"Днeшнитe мoмичeтa ca caмo джyки и бюcт. Изкycтвeни ca и нe пpитeжaвaт никaквo излъчвaнe и xapизмa, a caмo пpocтoтa. Eтo нaпpимep Hикoлeтa Лoзaнoвa. Kaкъв мoдeл мoжe дa бъдe тaзи жeнa?! Tя никoгa нe мoжe дa cтaнe мoдeл, пpocтo зaщoтo нямa физически дaнни зa тoвa. Hикoлeтa e мoдeл зa пoдpaжaниe и пoвeдeниe oт дpyги тaкивa кaтo нeя, кoeтo oбaчe никaк нe e пoxвaлнoУ, избухна преди време Кaлкaнджиeвa. Зад дипломатичното "няма данни" прозира истинското мнение на Калканджиева за Ни Ло, а именно, че е ниска и късокрака.
Нина Рангелова, която надуши фалша, също като Лозанова е от Пловдив и се гордее изключително със своя град, но не и с негови представители като водещата на "Папараци".
"Няма да я блокирам, за да не се чувства и тя специална", заключи Нина, която ще представя България на Игрите в Рио. http://www.blitz.bg

ВСИЧКО ЗА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА

 


Сходни връзки

Плеймейтка се изложи с чужди снимки (СНИМКИ) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди