изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:52 EEST
"ЕВРОИНТЕГРАЦИЯ": Пребиха жестоко Бате Николай    
Новини Известният актьор Николай Николаев, известен като Бате Николай, е бил пребит, потвърди самият той пред NOVA. Нападението се е случило на гарата във Вакарел. От МВР посочват, че нападението е било с цел грабеж, а нападателят вече е заловен, съобщи БНР.


По информация от "Пирогов" актьорът е постъпил при тях след побоя със счупени ребра, натъртвания и охлузвания и след оказана медицинска помощ е освободен.

През април в "Здравей, България" той разказа за новата си книга "Аз клоунът" и сподели, че "80% от българския народ е болен от най-тежката болест – невроза. Тя води до неизлечимото заболяване – депресия. Тя не се лекува. Може да затихне, но не се лекува” - във видеото.

На 22 юли вечерта, докато чака в колата си на площадчето пред гарата, през отворения прозорец буквално нахлува мъж. Половината му тяло е в купето, когато удря нищо неподозиращия Николаев с думите: "Давай всичко!", предава "24 часа", цитирайки "Шоу".

Бандитът го измъква от колата, нанася му още едно тежко кроше, при което актьорът пада, удря си главата в асфалта и за миг губи съзнание. Нападателят мъкне като чувал безпомощния 76-годишен мъж към перона на гарата, като не спира да му нанася тежки удари. Той стене, опитва се да му каже, че е болен, опериран е от рак и че всеки момент може да умре. Молбите му не дават резултат.  http://www.vesti.bg/



 


Сходни връзки

"ЕВРОИНТЕГРАЦИЯ": Пребиха жестоко Бате Николай | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 2.53 секунди