изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:56 EEST
МИЛИЦА МИРЧЕВА ЩЕ СЕ СЪСТЕЗАВА С ТРИЗНАЧКИ И БЛИЗНАЧКИ НА МАРАТОНА В РИО    
Спорт Интересен сблъсък ще има по време на дамския маратон от лекоатлетическата програма на летните олимпийски игри в Рио де Жанейро. На 14 август по трасето в бразилския мегаполис единствената добричлийка на Игрите Милица Мирчева ще бяга заедно с една тройка и една двойка сестри – тризначките от Естония Лейла, Лина и Лили Луик и германските близначки Анна и Лиза Ханер.

 “Целта ни е всеки ден с усмивка на лицето да ставаме по-бързи”, казват Анна и Лиза, които са на 26 години, но се профилират в маратона едва през 2013-а. “Коремът ми се свива, като си помисля за състезанието в Рио”, признава Анна. Сестрите Луик са на 30 години. Естонските тризначки се занимават с маратон от 6 години. Преди това са работили като водни спасителки. Лейла, Лина и Лили се появяват на бял свят на 14 октомври 1985 г. Раждат се преждевременно и тежат само по около 2 кг. Сега ще са една от големите атракции на Олимпийските игри в Рио в леката атлетика.

НДТ ТИ ЖЕЛАЕ УСПЕХ, МИЛИЦА!!!

 


Сходни връзки

МИЛИЦА МИРЧЕВА ЩЕ СЕ СЪСТЕЗАВА С ТРИЗНАЧКИ И БЛИЗНАЧКИ НА МАРАТОНА В РИО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди