изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:50 EEST
Галена с поредна изцепка: Аз съм професионалистка в лапането! Не ме блазни да го хвана с ръце /ВИДЕО/    
Светска клюка Галена отдавна е призната за една от най-скандалните певици, които правят невероятно шоу по участията си. Най-редовно певицата, която е майка на 8-годишно момче, се напива наравно с мъжете, твърди столичен седмичник.


И то без никакво притеснение, че е на работа. Вместо вино или лек коктейл, Галена предпочита твърдите питиета и вдига чашата предимно със силни шотове, които след третия удар вече замайват. 

Наскоро скандалната чалгаджийка бе хваната от папараци как дава уроци по поглъщане на шотове на младо момче от публиката. „Правете го страстно, секси“. След това обяснява, че надигането на шотове трябва да става само с уста, без ръце.



„Аз мога и да не си слагам ръцете зад кръста. Аз съм професионалистка в лапането. Мен не ме блазни да го хвана с ръце“, изстреля Галена, намеквайки, че уменията й са далеч по-разностранни от това, което се вижда на сцената. 

А допълнителното пояснение, че в никакъв случай не трябва да се захапва със зъби, само затвърждава убеждението, че Галена е всестранно развита личност. С годините певицата толкова е усъвършенствала дарбата си, че надига шотове и адреналин, докато междувременно танцува.
http://www.blitz.bg


  1. Наградите на телевизия "Планета" - панаир на кича и суетата! Церемонията бе белязана от редица гафове и култови фрази
  2. СТУДЕНА ВОЙНА МЕЖДУ ГАЛЕНА И ПРЕСЛАВА /ВИДЕО/
  3. Галена обра фолк оскарите /ВИДЕО/
  4. Мръсните тайни на чалгата: Галена въртяла любов с богат ром, Преслава с шофьора му!
  5. Преслава оплакала бременността на Галена /ВИДЕО/
  6. Топ 5 на родните звезди с порно клипове! (КАДРИ +18)
  7. Наградите на Пайнер! Певица на 2013 стана Галена, а певец – Константин! (Ето ги победителите и в останалите категории)
  8. Галена тормози СЕКСуално младеж в дискотека
  9. Галена откачи – показва си катеричката на участие
  10. Затварят дворец в Истанбул заради Галена

 


Сходни връзки

Галена с поредна изцепка: Аз съм професионалистка в лапането! Не ме блазни да го хвана с ръце /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди