изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 19:34 EEST
Мъже подпалиха автобус в Париж с викове "Аллах акбар"    
По света Кадри, разпространени в интернет показват група млади мъже да запалват автобус с коктейл „Молотов“, след като блокират пътя му с импровизирана барикада в Париж , предава RT, цитиран от "Фокус". Нападателите са чути да викат „Аллах акбар“.

Видеото, което започна да се разпространява в социалните медии в сряда, показва атаката, която е проведена миналата седмица в парижкото предградие Сан Дени.

Група млади мъже разполага контейнери за боклук в средата на пътя пред приближаващ се автобус „за да принуди автобуса да спре“, съобщиха от полицията през вестник L’Express.

Във видеото, заснето от една от близките сгради, се чува нападателите да викат „Аллах акбар“ (Бог е велик, на арабски, б.р.).

След като спират автобуса, нападателите свалят от него шофьора и петимата пътници. Те започват да го ритат и чупят прозорците му, преди да хвърлят вътре коктейл „Молотов“, което предизвиква експлозия и голям пожар. Впоследствие три пожарни коли са разположени на мястото на палежа. Никой не е ранен при инцидента. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Мъже подпалиха автобус в Париж с викове "Аллах акбар" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди