изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:17 EET
Извънредно от ЦРУ! Клане в Синай: Избити са джихадистки главатар и десетки терористи, които свалиха руския лайнер    
По света По данни на ЦРУ е унищожен лидера на синайската групировка на "Ислямска държава" Абу Доа ал Ансари, която бе замесена в свалянето на руския лайнер Airbus А321 в Египет, предава РИА Новости. Заедно с него в Северен Синай са унищожени още 45 терористи, информира и Ройтерс, като се позовава на информация от египетската армия. Джихадистите са били ликвидирани със серия авиоудари.

При въздушен удар на египетската армия е бил убит лидерът на групировката „Ислямска държава“ на Синайския полуостров, заедно с висши негови помощници и десетки други джихадисти, предаде и AFP. Абу Доа ал Ансари е сред над 45-те джихадисти, убити при операция проведена от военновъздушните сили и антитерористичния отряд, се казва в изявлението, публикувано на „Фейсбук“ страницата на говорителя на армията. 

Лайнерът Airbus A321 на авиокомпания "Когалымавиа", който изпълняваше полет от Шарм ел Шейх до Санкт Петербург, рухна над Синай след терористичен акт. На борда имаше 217 пасажери и 7 члена на екипажа. Всички те загинаха, а на траурната церемония руският президент Владимир Путин заяви, че възмездието рано или късо ще застигне убийците им, защото е неотвратимо. 

Директорът на ЦРУ Джон Бренън заяви след трагедията, че руският самолет е бил взривен от терористичната групировка "Ансар Бейт ал-Макдис", свързана със "Ислямска държава".

Руски спецслужби засякоха "структури свързани с атентата" на борда на А-320

Ръководителят на руската Федерална служба за сигурност (ФСБ) Александър Бортников заяви, че са установени структури, които може да имат връзка с катастрофата на руския А321 в Синай, предаде РИА Новости. „Вие знаете, работа се върши. За сега нищо конкретно не мога да кажа. Знаем вероятната принадлежност на тези структури, които може да имат отношение към това. Работата е много“, заяви Бортников.

На въпрос на журналисти дали това означава, че за сега не са установени лицата, свързани с катастрофата над Синай, Бортников отговори:
„За сега да, не сме успели да ги установим“.
http://www.blitz.bg

ПОСЛЕДНИ 10 ПУБЛИКАЦИИ НА ТЕМА ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ
  1. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ:Велик Ден: В „Ал Джазира” плачат, че руските ВКС са попречили на ислямистите да убиват мирни жители в Алепо (
  2. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Кадри на радост! Хиляди сирийци излязоха по улиците на Алепо, за да празнуват свободата си (ВИДЕО)
  3. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Секретна база на САЩ е открита в сирийската провинция Алепо (САТЕЛИТНИ СНИМКИ)
  4. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Пешмергите устроиха голяма касапница за "Ислямска държава" край Мосул
  5. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Middle East Monitor: Турция започна военна операция в Сирия
  6. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: ТАСС: 200 терористи от „елитните“ отряди на „Ислямска държава“ са били ликвидирани от иракските въоръжени си
  7. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: САЩ подпали чергата на "Ислямска държава" с бомбардировач B-92!
  8. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Става горещо в Латакия! Боевете се ожесточават
  9. ТАСС: Президентите на САЩ и на Русия са потвърдили, че биха желали режимът на примирие в Сирия да бъде съблюдаван
  10. ВОЙНАТА СРЕЩУ ИДИЛ: Убиха канибала терорист, изял сърцето на сирийски войник (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)
 


Сходни връзки

Извънредно от ЦРУ! Клане в Синай: Избити са джихадистки главатар и десетки терористи, които свалиха руския лайнер | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди