изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:29 EEST
Екшън до олимпийския огън: Нападнаха руски вицеконсул, той уби бандита    
По светаРуският вицеконсул в Рио де Жанейро беше замесен в истинския екшън, при който простреля смъртоносно въоръжен бандит, опитващ се да го обере в колата му, пише "Дейли Мейл". Това се случи точно в момента, в който факелът с олимпийския огън минавал през града. Маркос Сезар Ферес Брага, бразилски адвокат, който изпълнявал и длъжността вицеконсул на Русия в бразилския град, се спречкал с нападателя си, който счупил предното странично стъкло на БВМ-то му и поискал часовника.

Вицеконсулът обаче издърпал нападателя си вътре в колата и след кратко боричкане, успял да вземе пистолета му и да го застреля със собственото му оръжие.
Бандитът, който бил на мотоциклет заедно със съучастник, нападнал Брага в задръстване, получило се заради преминаващия олимпийски огън. Тялото му престоя няколко часа на улицата и много от спортистите минаха покрай него.

Свидетел разказва, че нападателят изкрещял: "Губиш, дай часовника!", като преди това разбил стъклото с пистолета. Не очаквал обаче, че дипломатът ще реши да се бие. Като го видял да хлътва в автомобила, съучастникът му изчезнал.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Екшън до олимпийския огън: Нападнаха руски вицеконсул, той уби бандита | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди