изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:36 EET
Двойно убийство заради греховна любов разтърси Атина    
По света Тежко престъпление от страст разтърси атинското предградие Коропи. Жертвата е 35-годишна жена, майка на две непълнолетни момчета. Извършителят е 26-годишна жена, приятелката на бившия  съпруг на жертвата.


Двойката се разделила преди няколко години, като 41-годишният мъж е живеел с приятелката си. В резултат на това, безмилостна война избухва между двете жени, пише в. Български новини.

В сряда, 3 август, двете жени са имали среща, която се оказала и последна. Младата жена вади кухненски нож, който тя носила със себе си и намушкала 35-годишната майка многократно. Малко след като тя е избягала. 

Двете млади момчета на убитата, на възраст между 11 и 13 години не са били у дома по това време, и не са станали свидетели на убийството на майка си. Въпреки това, на съседите, които са добре запознати със семейството се втурват към автомобилната работилница на бившия съпруг и го информират за ужасяващо престъпление. Той се втурва в къщата, където намира окървавената си бивша съпруга. Закарва я скоростно до болницата, но там само констатират смъртта и.

Според разследващи враждата в двете семейства започнала преди години, когато по неизяснени и до днес обстоятелства, любовникът прострелял бащата на убийцата на жена му.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Двойно убийство заради греховна любов разтърси Атина | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди