изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:45 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА


ЧЕСТИТ рожден ден казваме днес на сина на нашата колежка Мариела Бончева – Николай Миленов, който има празник утре. Целият екип на По-добрия вестник му честити личния празник и му желаем да е много здрав и щастлив, да се справя с лекота в училище и на сцената, да донесе на Добрич и страната ни още много музикални награди от цял свят, да се радва на споделена любов и на безкрайната обич на майка си Мариела и баща си Милен, както и на цялото семейство. Желаем му да се заформи паметен купон с най-прекрасните изненади.

РОЖДЕНИЧКИ днес са две прекрасни млади дами Фани и Кристи. Екипът на Нова Добруджанска трибуна, начело със Сабина и Митко Дукови, им желае житейският им път да е обсипан с букети от здраве, щастие, късмет и любов. Да е честит празникът на двете рожденички, на техните родители  Мариела и Здравко, на всички, които ги обичат и споделят щастливите им мигове.

СЪБОТНИЯТ ден ще е празничен за юриста Олга Задгорска. Поздравяваме я в аванс с личния й празник, като пожелаваме да се радва на крепко здраве, лично щастие и много клиенти.

РОЖДЕН ДЕН утре празнува адвокат Галина Борисова, която е съпричастна и към журналистическата гилдия, част от която бе преди години като репортер на „Дарик радио". Поздравяваме я с утрешния празник и й поднасяме пожеланията си за здраве, радост, щастие, обич в семейството и много клиенти.

УТРЕ РОЖДЕН ден празнува Красимир Масурски. Здраве, щастие и късмет му пожелаваме в навечерието на празника.

РОЖДЕН ДЕН празнува в събота Радостин Алексиев - син на директора на регионална дирекция Социално подпомагане" Ирена Баирова. Казваме му от сърце: "Честит 17-и рожден ден! Пожелаваме му много здраве, да сбъдва мечтите си, да успява във всяко начинание, да бъде много обичан и щастлив!

РОЖДЕНИК е утре композиторът и фолклорист Петър Крумов. Много здраве, късмет и изпълнени с радост дни му пожелаваме от По-добрият вестник!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме и на Магдалена Миткова - директор на дирекция "Социално подпомагане", за която ще се вдигат наздравици в неделя. Екипът на По-добрия вестник в аванс й поднася пожеланията си за крепко здраве, лично щастие, късмет и удовлетвореност в работата.


 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди