изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:10 EEST
Намериха захвърлено в гората тялото на турска красавица дни преди да навърши пълнолетие (СНИМКИ)    
По света Полицията в Турция разследва мистериозно убийство на красиво, 17-годишно момиче, което се препитавало като фотомодел. Тялото на Кая Кадер е намерено захвърлено в гората с вързани ръце и крака, а в устата й били напъхани бикините й.

Кая Кадер трябвало да навърши само след няколко дни пълнолетие. Тя излязла от къщи за интервю за работа и повече никой не я видял жива.

По тялото на Кая не са открити следи от насилие. В чантата й, захвърлена до тялото, били открити пари, но пък липсвал мобилният телефон. Убиецът оставил непокътнати и златните накити, които красавицата носела със себе си.

Полицията в Турция започнала разследване и скоро стигнала до следите на заподозрян. Пред полицаите той първо твърдял, че Кая сама се качила в колата му на стоп. Когато посегнал да я погали, тя започнала да крещи и я пуснал. След няколко разпита обаче направил пълни самопризнания:



"Не знам какво стана, уплаших се и я стиснах за врата. После свалих бикините й и ги натъпках в устата, за да не вика. Погледнах и видях, че е умряла, тогава изхвърлих тялото й в гората. Взех телефона със себе си, за да не я разпознаят веднага", разказал 31-годишният мъж.

Кая Кадер минавала за звезда в Инстаграм. Красавицата имала стотици почитатели и често поствала снимки в различни, изкусителни пози. Младото момиче е втората знаменитост от социалната мрежа, убито от маниак само през последната седмица. В Ню Йорк неизвестен мъж изнасили и удуши 30-годишната Карина Ветрано.
http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Намериха захвърлено в гората тялото на турска красавица дни преди да навърши пълнолетие (СНИМКИ) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди