изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:42 EET
Пенсионират се още двама училищни директори в областта    
НовиниПредстои още двама училищни директори да се пенсионират, съобщи началникът на Регионалното управление по образование Жоро Тошков. Това са директорите  на  ОУ “Ст. Караджа“  с. Житница и на СУ „Христо Смирненски“ в с. Крушари.



От днес нови директори имат средното училище „Любен Каравелов“ в Добрич и основното училище „Отец Паисий“ в с. Овчарово. Жоро Тошков е подписал договорите със Светла Иванова, която спечели конкурса за училището в Добрич, и с Цанка Райкова – за училището в с. Овчарово.
От днес те са встъпили в длъжност.
Припомняме, че преди седмица бе подписан договорът на инж. Марияна Дражева – директор на Професионалната гимназия по механотехника и електротехника „М. В. Ломоносов”, а в сряда – на Маргарита Манева, която оглавява СУ „Св. Климент Охридски“.
За двете училища, за които не бяха избрани директори, ОУ „Йордан Йовков” в Каварна и Професионалната гимназия за транспорт, обслужване и лека промишленост в Добрич, длъжността ще се изпълнява от досегашните директори до провеждане на конкурс.

 


Сходни връзки

Пенсионират се още двама училищни директори в областта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди