изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:05 EEST
Тази самотна майка на три деца си прави по 100 селфита на ден, но се страхува от тях (СНИМКИ)    
По света Жена, която си прави по 100 селфита на ден и си инжектира хормон на растежа, проговори за ужаса, който тя изпитва, когато ѝ откраднали самоличността. Самотната майка на три деца, 29-годишната Джаки Райлънд от Уорчестър, разкри как друга жена се представяла за нея, продавала ѝ интимните снимки, като твърдяла, че са нейни, и дори организирала срещи от нейно име.

Джаки разбрала за злоупотребата, едва когато била заплашена от мъж, който си платил за среща с нея, която обаче не се състояла.

„В един момент имах над 500 000 последователи в Снапчат, затова съм свикнала хората да ми взимат снимките и да си правят профили във Фейсбук и Инстаграм с тях, като се представят за мен. Но този път нещата бяха различни. Някой се преструваше на мен и продаваше мои интимни снимки, като твърдеше, че той е мен. Аз не правя такова нещо. Разбрах, че се организират срещи в замяна на пари, но срещите така и не се случвали. След това анонимно лице се свърза с мен по електронната поща и ме заплаши. Мисля, че той се е изръсил за фалшиви снимки и си е мислил, че аз съм му ги продала”, разказва Джаки.


 
Първоначално Джаки не обърнала внимание на електронните писма, но после човекът ѝ пратил мястото на предстояща ѝ фотосесия. Тогава тя се обърнала към полицията. „Той спомена и децата ми и тогава наистина много се изплаших. Все пак съм самотна майка и съм много уязвима”, допълва красавицата.
 
От полицията я посъветвали да отговори на заплашителните електронни писма, като посочи, че ако заплахите продължат, тя ще се обърне към органите на реда. След това Джаки научила за профил във Фейсбук на колежанин от САЩ, който използвал снимките ѝ. Тя попитала студента, защо ѝ е откраднал снимките. Тогава станало ясно, че той ги е купил за пари. След като тя се свързала с него, заплашителните писма спрели.


 
Междувременно от полицията казали на самотната майка, че понеже колежанинът не се намира на британска територия, те не могат да предприемат никакви мерки.


http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Тази самотна майка на три деца си прави по 100 селфита на ден, но се страхува от тях (СНИМКИ) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди