изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 11:21 EEST
Търновка отиде на плаж в Измир и се прочу в цяла Турция    
Новини18-годишната Самира Гюлшен от Велико Търново засне началото на турски сериал, който според продуцентите, ще надмине най-хитовите ориенталски продукции, съобщава "Борба". Младото момиче е дъщеря на българка и турчин и всяко лято пътува до Турция при своите баба и дядо в Измир.




Както традицията повелява, и тази година отишла на почивка в южната ни съседка, но този път била забелязана от продуцентите на лентата в превод на български език „Любов, която не признава граници”. Предложението им да заснеме няколко кадъра ѝ допаднало и затова изобщо не се стигнало до обсъждане на хонорара. Казва, че била готова да играе и без пари, защото усещането да си в главната роля било несравнимо.

„Бях на плажа с приятели и се забавлявахме, когато до мен се доближи една жена и започна да ме оглежда. Първоначално се притесних, но тя ме заговори. Обясни ми, че много приличам на сега прохождаща турска актриса и че имат нужда от мен за сериал, който предстои да бъде заснет”, сподели Самира.

Идеята на продуцентите била да заснемат кадри, в които се проследяват тийнейджърските години на главната героиня, но не можели да намерят нейна двойничка или момиче, което поне малко да прилича на нея. Самира обаче направо ѝ била одрала кожата и тази поразяваща прилика щяла да направи историята във филма още по-впечатляваща. „Общо взето участието ми е малко. Ще присъствам в първа серия и по нататък във филма като спомени от тийнейджърството на главната героиня. За мен това е огромно постижение”, твърди 18-годишното момиче.

Самира разказа, че по време на заснемането на кадрите била облечена в консервативни турски дрехи, а косата ѝ била направена на плитка. Гримьорите само подчертали младеждата ѝ красота, а сценаристите искали от нея да бъде себе си. „Снимахме в бедна селка къща с животни и в едно поле. Накараха ме да изпея няколко турски песни. Имах кадър как поднасям кафе на гости на родителите ми”, допълни още тя.


Младото момиче сподели, че майка ѝ и баща ѝ застанали плътно зад нея в начинанието и срещнала тяхната подкрепа. „Очаквах баща ми да се възпротиви, но той прие новината с огромен ентусиазъм и дори се надява в бъдеще да получа друг ангажимент, тъй като според него съм се справила отлично”, разказа търновката.

Вдъхновена от актьорската игра, Самира вече тотално е променила плановете си за кандидатстване след завършване на 12 клас. По нейни думи ролята ѝ в сериала е била знак от Бог, че трябва да продължи по същия път. Увери, че смята да кандидатства в НАТФИЗ „Кръстю Сарафов”, и се надява дотогава сериалът вече да е готов. „Ако някоя българска телевизия купи правата му за излъчване, това би ми помогнало със сигурност и ще ме накара да се чувствам по-уверена в себе си”, смята 18-годишната Самира.

http://www.burgasnovinite.bg

 


Сходни връзки

Търновка отиде на плаж в Измир и се прочу в цяла Турция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди