изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:40 EEST
ХОРОСКОП ЗА 6 АВГУСТ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 6 АВГУСТ /ВИДЕО/


ОВЕН - Ще работите за подновяване на стари връзки и познанства, които за вас стават актуални през тези дни. Започнати задачи ще продължат да ви занимават и днес.

ТЕЛЕЦ - Чрез творческите си изяви днес ще изразите богатата си душевност и индивидуалност. Има още неразкрити страни от личността ви, с които да изненадате приятно и онези, които ви познават, а и всички останали.

БЛИЗНАЦИ - Вземете мерки срещу евентуални забавяния и неизпълнения на поети ангажименти, за да не се отразят на имиджа и работата ви.

РАК - С умения и новаторски дух ще работите по професионалните си дела, в стремежа си да ги приключите в срок и с желаните резултати. Трудът ви ще бъде оценен и са възможни предложения, касаещи бизнеса и израстване в кариерата.

ЛЪВ - Повече внимание ще отделяте на бизнеса и парите си, и по-малко на себе си. Наред с това ще ви вълнуват и причините довели до конкретно развитие на събитията в живота ви.

ДЕВА - В движение ще се справяте със затрудненията, без да се оставяне на емоциите и чувствата да ви водят. Това е правилната стратегия, която ще направи действията ви успешни.

Без хороскоп денят е като жена без мечти


ВЕЗНИ - Ще подновите партньорските взаимоотношения с някого, когото уважавате и заедно ще започнете интересен проект. Ако той е в сферата на културата ще остави трайни впечатления у публиката.

СКОРПИОН - Покажете добрите си намерения, като говорите открито за тях и ще спечелите доверието на партньорите си. Освен това ще си спестите нечии съмнения и враждебност.

СТРЕЛЕЦ - По-изразени успехи ще имат работещите в сферата на комуникациите. Без особени затруднения ще постигате желаните договорености, разбира се, ако поставяте и другата страна наравно със себе си.

КОЗИРОГ - Самочувствието ви на професионалисти ще бъде поласкано с предложение за включване в нов проект.

ВОДОЛЕЙ -Наред с многото ви ангажименти, ще мислите и за себе си, а нуждата от повече разнообразие в живота ви става все по-осезаема. По свой начин тя влияе и на отношенията ви.

РИБИ - Приключвайки работата си над текущ проект, ще можете да изчистите задълженията си и да се освободите от зависимост, която наранява достойнството ви. Много хора имат нужда от вас и ще успеете да ги насърчите към добри изяви.




ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ С: ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 6 АВГУСТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди