изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:38 EEST
ДУМИ НА БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ДЕТСКА ЯСЛА „СЛЪНЧЕВО ДЕТСТВО“    
ОбществоДуми на благодарност отправи Станислав Илиев от Добрич към колектива на Детска ясла № 3 "Слънчево детство", съобщава Община Добрич. С неговото любезно съгласие тя публикува писмото. В него се казва:

"Здравейте, обратно на модата последно време хората да пишат само, когато са недоволни от нещо или искат нещо, аз ви пиша за нещо положително. Детето ми завърши детска ясла номер 3 "Слънчево детство" в края на месец юли.
Искам да изкажа огромната си благодарност от целият екип на яслата и най-вече към неговата г-жа Ваня Кирчева, но и на всички останали. Въпреки някои хранителни ограничения, които трябваше да спазва малкия, винаги срещахме разбиране и отзивчивост. Детето никога не се е чувствало зле там, никога не сме чували викове и др. неприятни неща.
Препоръчваме тази ясла на наши приятели, защото за нас отношението към нашите деца е най-важно, а не толкова материалната база. В тази ясла ние и нашето дете получихме човешко отношение. За което сме им безкрайно благодарни. Тази седмица ни върнаха и депозитите, като за разлика от слуховете за други места, че ти предлагат да ги оставиш като дарение, тук в детска ясла 3 нямаше подобни предложения и си възстановиха цялата сума.
Пиша ви това, понеже последно време на показ се изкарват доста лоши неща свързани с лошо отношение в различни детски заведения в страната. Ще ми се и добрите примери да бъдат поощрявани и по този начин искам да изкажа своята благодарност." НДТ
 


Сходни връзки

ДУМИ НА БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ДЕТСКА ЯСЛА „СЛЪНЧЕВО ДЕТСТВО“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди