изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 17:37 EEST
Простреляният от иракчанин софиянец с разтърсваща изповед за нападението    
Новини Нападнатият от иракчанин в "Люлин" мъж разкри ексклузивно пред БЛИЦ, че чужденецът се държал агресивно и на практика започнал да стреля без никаква причина.

"Влезе в сервиза, държеше се нагло. Имаше лаптоп и искаше ремонтът да стане веднага, едва ли не от днес за вчера. Обясних му, че това е невъзможно. Тогава той се ядоса. Започна да крещи, извади пистолет и започна да стреля в мен, после избяга", разказва младият мъж.
 
Той е опериран, в тялото му са попаднали три куршума. Сега е в реанимацията на "Пирогов". "Нямам нужда от нищо, всички мои близки са до мен", признава пострадалият. Той е познавал иракчанина бегло, бил е женен за сестрата на негов познат, после се разделили.
 
Чужденецът има хуманитарен статут и е с право на постоянно пребиваване у нас. 36-годишният мъж живее в България от години, занимава се с търговия. Според източници на БЛИЦ от полицията, оръжието е било незаконно. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Простреляният от иракчанин софиянец с разтърсваща изповед за нападението | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди