изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:47 EET
Легендата на "Добруджа" Милен Петков е посланик на България в Европейската приятелска лига по мини футбол в Албена    
СпортЛегендарният футболист на Добруджа Милен Петков, който в своята кариера направи исторически мачове с екипите на националния тим, ЦСКА, АЕК и Черно море, ще бъде посланик на България в Европейската приятелска лига по мини футбол, съобщи организаторът Николай Хаджиев. Негови партньори са Лауренциу Модоран, Алехандро Диаз и Олег Клипа. Футболната проява ще се състои от 12 до 14 август на футболните терени във ваканционен комплекс „Албена“.


церемония по откриването на турнира е насрочена за петък в 19:00 часа, а веднага след нея ще бъдат изиграни първите два мача на стадион Албена 2. В първото издание на European Friendship League ще се включат шампионите на България, Румъния, Уелс и Молдова.
„Нашата идея е European Friendship League да стане традиционна и всяка година все повече отбори да вземат участие в нея. Успоредно с това ще се проведе и Friendship Open Tournament с участието на над 20 румънски и български отбора. Този турнир стартира на 11 август, а финалният мач в него е в събота от 16 ч. Веднага след приключването му е церемонията по награждаването и закриването на Friendship Open Tournament“ Закриването на турнира и официалното награждаване на European Friendship League е предвидено за събота в 20:00 часа, непосредствено след изиграването на финала. Победителят ще получи голяма красива купа, като ще бъдат отличени и останалите отбори в призовата тройка. Организаторите са предвидили и индивидуални призове за най-добър вратар, най-полезен играч и голмайстор.
АЛЕКСАНДЪР ДИМИТРОВ
 


Сходни връзки

Легендата на "Добруджа" Милен Петков е посланик на България в Европейската приятелска лига по мини футбол в Албена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди