изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:09 EEST
Халата от Македония иде: Синоптикът Янков потвърди лошата прогноза за над двуметрови вълни по Черноморието    
ВреметоВ понеделник над западните райони на страната ще се заоблачи, а в крайните точки ще превали. Гръмотевици ще има в Рила и Пирин. Вълнението по морето ще се усилва заради североизточен вятър. Вълните може да надхвърлят 2 метра. Това съобщи шефът на синоптичната фирма TV-MET Петър Янков, цитиран "24 часа".
Albena / Албена Когато Черно море се разгневи...Albena / Албена Когато Черно море се разгневи...Albena / Албена Когато Черно море се разгневи...Albena / Албена Когато Черно море се разгневи...Albena / Албена Когато Черно море се разгневи...

Разкъсана облачност се очаква във вторник преди обед. Краткотрайни валежи са възможни в югозападните райони и в Добруджа. Максималните температури остават високи - между 29 и 35 градуса, прогнозира синоптикът. Повече слънце се очаква в сряда, а вълнението в морето постепенно ще отслабва.

Четвъртък ще започне със слънце, но следобед над страната ще нахлува студен атмосферен фронт, който ще донесе осезаемо разхлаждане, каза още Петър Янков. Очаква се да завали в западните и централните части. През нощта фронтът ще достигне и Източна България. 

В петък максималните стойности на живака вече ще са 25-31 градуса, а в събота още по-ниски - 22-27 градуса. От неделя до 20-21 август отново ще започне по-продължителен сух период с високи температури и много слънце. 

Според дългосрочната прогноза нови превалявания и разваляне на времето по Черноморието ще има на 26-27 август. Температурите обаче няма да паднат.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Халата от Македония иде: Синоптикът Янков потвърди лошата прогноза за над двуметрови вълни по Черноморието | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди