изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:51 EEST
Ужасяващи СНИМКИ от касапницата в пакистанска болница (18+)    
По света Исламабад. Расте броят на загиналите при избухването на бомба в болница в югозападния пакистански град Куета. Според последна информация броят на жертвите е достигнал 45 души, съобщава министърът на здравеопазването на провинцията, предава Reuters.

„Има много ранени, така че броят на жертвите може да се увеличи“, отбеляза министърът. Според Захур Ахмед, високопоставен представител на полицията, ранените са десетки.

Бомбата избухна, след като основно адвокати и журналисти се бяха събрали да отдадат последна почит на известния адвокат, застрелян в покрайнините на града по-рано в понеделник. Взривът стана сред множеството хора, събрали се пред здравното заведение, за да оплачат убития адвокат, заяви полицията, цитирана от ДПА. Сред тях имало адвокати и полицейски служители.

Застреляният е Билал Каси, ръководител на сдружението на адвокатите в провинция Белуджистан, чиято столица е Квета, съобщава полицията. Засега никой не е поел отговорност за взрива. Не е ясно кои са били нападателите. Пакистанската полиция подозира, че бомбата е била детонирана от нападател самоубиец.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Ужасяващи СНИМКИ от касапницата в пакистанска болница (18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди