изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:28 EEST
БОРИСОВ ЩЕ ОТМАРЯ НА ГОЛФ ИГРИЩЕ КРАЙ БАЛЧИК, ЦАЦАРОВ ПОЧИВА НА ШАБЛА    
ТуризъмВ началото на август премиерът Бойко Борисов е отседнал в правителствената база "Евксиноград" в любимия си пристан - Слънчевото бунгало. Борисов обаче ще прекара част от ваканцията и в голф комплекса "Лайтхаус Голф Ризорт" в Балчик, информира standartnews.com. Според изданието лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, който бе номиниран за кандидат президент на Патриотичния фронт и "Атака, ще отиде отново в Балчик, където било любимото му място на морето.

Главният прокурор Сотир Цацаров ще почива семейно на Шабла, информира „24 часа”.
Припомняме, че Обвинител №1 на България почива на Добруджанското Черноморие и миналата година. По информация на „Биволъ” през 2015 г. той е бил отседнал в новопостроения ловен комплекс „Шабла” на брега на Черно море, който се стопанисва от Държавно ловно стопанство – Балчик.
Тогава рибари от Шабла разказаха, че Сотир Цацаров е посетил поне два пъти района на фара на нос Шабла. Подробно разпитвал за изградения парк в началото на рибарското селище "Кария". Проявил интерес и към премахването на останките от старата морска естакада и градежа на ново съоръжение, като дори снимал информационната табела на обекта, съобщи преди година „Стандарт”.
През юни тази година прокуратурата образува досъдебни производства срещу неизвестен извършител във връзка с два европроекта на Община Шабла. Единият от тях е именно проектът „Площадка за наблюдение и парк с енергийна пирамида“ до входа на рибарското селище Кария. На пресконференция на окръжния прокурор Пламен Николов  по-късно стана ясно, че лично от главния прокурор Сотир Цацаров е дошла заповедта  да се разследва този проект. Другият разследван проект, който бе официално обявен, е за стадиона в Шабла. НДТ


 


Сходни връзки

БОРИСОВ ЩЕ ОТМАРЯ НА ГОЛФ ИГРИЩЕ КРАЙ БАЛЧИК, ЦАЦАРОВ ПОЧИВА НА ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди