изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:07 EET
КМЕТЪТ: ДЕЙСТВАЩ Е СТАРИЯТ УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ НА ФУТБОЛНИЯ КЛУБ    
НовиниСтарият Управителен съвет на футболния клуб „Добруджа  1919“ е действащ и може да взема решения, каза пред журналисти кметът Йордан Йорданов. Той подчерта, че не бива да се прехвърля „топката“ на Общината.





По повод твърденията на Василев, че след срещата с кмета досегашният УС е приключил всякакви действия, Йордан Йорданов заяви, че това изобщо не е вярно. „На нашата среща ние си говорихме, че докато Общината влезе в Управителния съвет и се вземе решение УС да бъде сменен, дотогава настоящият УС е активен. Той може да взема решения, да се разпорежда и т.н. Аз лично съм звънял на г-н  Василев, но той не ми е вдигал телефон. Далеч съм от мисълта, че аз мога да управлявам футболния клуб, без да съм в УС – нито аз, нито общината, нямаме представител в настоящия УС.
Кметът припомни, че решението на Общинския съвет не означава автоматично, че Общината влиза в Управителния съвет на клуба. Това ще може да стане едва след провеждането на Общо събрание, на което да бъде избран нов управителен съвет. Такова е насрочено за 7 септември.
Кметът каза, че е останал много изненадан от интервюто, което даде миналата седмица президентът на футболния клуб Валентин Василев. „Останах много изненадан от казаното в неговото интервю. Надявах се да имам възможността да си поговоря с него, но към момента нямам обратна връзка. Най-интересното е, че поддържам по-добра и бърза комуникация с треньорите – старши треньора, на ДЮШ, дори със спортистите. С Управителния съвет нямам връзка“, каза кметът. И добави, че остава с впечатлението, че УС е разпуснат еднолично и нито се взема решение, нито се действа.
Йордан Йорданов увери, че ще се търси футболен човек за новия УС. „Има предложения от феновете, от съгражданите, които имат интерес към футболния отбор“, каза той. Но, прикани да се изчака да бъде избран Управителният съвет. НДТ
 


Сходни връзки

КМЕТЪТ: ДЕЙСТВАЩ Е СТАРИЯТ УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ НА ФУТБОЛНИЯ КЛУБ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди