изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:58 EET
The Sun: НАТО няма никакъв шанс срещу руското супер секретно оръжие    
По света Таблоидът The Sun отново раздуха паника във Великобритания от надвисналата руска заплаха. Позовавайки се на доклад на специализиран институт за стратегически изследвания, изданието разказва за новите руски атомни подводници.«НАТО няма никакъв шанс срещу руското супер секретно оръжие. Руските ядрени подводници са неуловими и непобедими. Това нееднократно се съобщава във Великобритания», — бие тревожно камбаната кореспондентът на таблоида Марк Ходж. — «Путин има неголяма, но много мобилна и мощна група подводници, способни да пуснат ядрените си ракети и торпеда към всяка точна на света.

 
Путин ще възстанови Русия като основен играч на световната арена, дори след разпадането на СССР.
 
Днес патрулните подводници на Путин могат да се открият където и да е.
 
И което е особено неприятно, те дежурят около базите на кралския британски флот Фаслейн в Шотландия».
 
Според данни от журналиста, взети от доклада на Центъра за стратегически и международни изследвания (Center for Strategic and International Studies — CSIS), Русия «строи голям брой подводници, способни да се потопят на дълбочина няколко хиляди метра.
  
«Не е нужно човек да има голяма фантазия, за да си представи за какво могат да бъдат използвани тези машини за транспортиране на ядрени заряди.
 
Новите атомни подводници на руснаците се движат практически безшумно и са комплектовани с всички най-съвременни средства  за защита, позволяващи не само подводницата да остане невидима за противника, но и да парализира всички негови системи».
 
«Това е най-скритата част от подводния флот на Русия,- твърди Ходж. — Тя дори не е под командването на ВМФ, а се управлява от специална група хора в Министерството на отбраната на Русия». http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

The Sun: НАТО няма никакъв шанс срещу руското супер секретно оръжие | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди