изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:48 EEST
Данъчните проверяват собствениците на 15 луксозни автомобила от Добрич и региона    
НовиниПроверка на собствениците на 15 луксозни автомобила от Добрич и региона, които се движат в туристическите комплекси на Северното Черноморие започнаха от началото на август инспекторите по приходи към ТД на НАП Варна.


Това съобщиха от офиса на приходната агенция в Добрич. Целта на проверките е да се установи декларирали ли са те доходи, съответстващи на луксозните автомобили, които управляват. Обичайно при извършване на проверки за съответствие на имущество и доходи данъчните оценяват цялото налично имущество на домакинството – имоти в страна и чужбина, превозни средства, банкови влогове, издръжка на живота, включително екскурзии в чужбина, като извършените разходи се съпоставят с официално декларираните доходи. Ако стойността на имуществото надвишава доходите, недекларираната разлика се облага с данъци и осигуровки за последните 5 години заедно с лихвите, а когато има данни за данъчни или осигурителни престъпления, НАП сезира прокуратурата за започване на наказателно производство.
 


Сходни връзки

Данъчните проверяват собствениците на 15 луксозни автомобила от Добрич и региона | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди