изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:47 EET
ТРЕТА НОМИНАЦИЯ ЗА ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН ПОСТЪПИ В ОБЩИНА ДОБРИЧ    
НовиниТрето предложение за удостояване със званието Почетен гражданин на Добрич за 2016 година е постъпило в Общината, съобщиха оттам.


То е направено от Борис Спасов. То предлага със званието да бъде удостоена Улвия Бекирова /Уляна Русева/, работила изключително ревностно за осъзнаване и създаване на потребности и навици за съвременното битово устройване на населението от малцинствените етнически групи.
Първите две номинации бяха за Александър Александров – главен художествен ръководител и хореограф на ФТА „Добротица” и танцова студия „Добрич” и за доц. д-р Ташо Ташев.
Крайният срок за приемане на предложения е 31 август. Решението за присъждането ще бъде взето на сесия през септември.
Със званието "Почетен гражданин на град Добрич" се удостояват личности, чиято съзнателна дейност представлява изключителен и траен принос в обществено-политическия, стопанския, социалния и културния живот на града. Званието се присъжда на специална церемония на 25 септември - Деня на град Добрич, и включва връчване на художествена пластика - уникат, диплом и плакет на герба на Добрич. Удостоените със званието "Почетен гражданин на град Добрич" се вписват в Почетната книга на града. За първи път то е присъдено през 1940 г.  НДТ

 


Сходни връзки

ТРЕТА НОМИНАЦИЯ ЗА ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН ПОСТЪПИ В ОБЩИНА ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди