изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:49 EEST
НАП засили проверките след 17 ч. и почивните дни в Добрич    
НовиниПрез изминалото денонощие мобилни екипи от дирекция „Контрол” при ТД на НАП Варна извършиха   проверки в Добрич.


Масирани проверки са извършени в търговски обекти разположени в централната част на града, жк „Балик“, жк „Дружба“. Целта на проверките е да се установи отчитат ли търговците извършените продажби след 17 часа и в късните вечерни часове.  Обект на проверките са били заведения за обществено хранене, питейни заведения,  магазини за хранителни стоки и др. По време на проверките данъчните са установили, че търговци, които са проверявани през деня и са издавали касови бележки, в късните часове на денонощието не маркират на фискалните устройства извършените продажби. При извършените проверки  на три от търговските обекти в Добрич са съставени  актове за установяване на административно нарушение – неиздаване на касов бон. Засиленото присъствие на данъчните инспектори и проверките в Добрич ще продължат да се извършват в късните вечерни часове, включително и в почивните дни.
Сигнали за укриване на обороти и неиздаване на касови бележки жителите на Добрич могат да  подават  чрез Информационния център на НАП на телефон 0700 18 700 .

 


Сходни връзки

НАП засили проверките след 17 ч. и почивните дни в Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди