изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 12:06 EEST
Анита убила от ревност? Страхувала се съпругът й Николай да не я напусне, намерила снимка на жена в телефона му    
Новини Скандалната миска Анита Мейзер е убила своя съпруг Николай Димов от ревност. Това разказаха близки до скандалната миска пред в. „България днес”.

Бившият култутрист беше брутално удушен в ранните часове на неделя със секспримка. Сцената се разразила в апартамента на варненката. Мейзер е собственик на баровска кооперация в квартал „Почивка” на морската столица.

Трупът на Димов е открит на третия етаж, където е жилището на Анита. Докторът, който освидетелствал смъртта, се хванал за главата, след като видял сцената на убийството.

„През цялата си кариера не съм виждал подобен случай”, споделил лекарят.

Обвинението срещу Мейзер беше внесено днес. То е за убийство по непредпазливост вследствие на умишлена телесна повреда. Предвиденият по закон затвор е от 2 до 8 години. Миската е задържана за 24 часа.

Близки на Анита Мейзер разкриха основните мотиви за фаталния акт. Едрогърдата мсика изпадала в паника, че може да бъде зарязана от своя съпруг. Двамата непрекъснато се карали, откакто Николай се върнал от САЩ. Културистът работел в Лас Вегас като фитнес инструктор и почасово шофьор на лимузини. Той се прибрал в България със сериозна пачка пари и демонстрирал на Анита, че вече не е толкова финансово зависим от нея. В последствие скандалната Мейзер разбрала, че Димов има любовница, за която планирал да се ожени.

„Беше си втълпила, че Николай иска да я убие, за да й вземе апартаментите и дъщерята”, сподели една от най-близките дружки на Анита. „Самата Ани беше фалирала. Потъна доста покрай неуспешните конкурси. Гледаше да помага на всеки, който изпадне в беда. Когато усети, че Николай вече не изпитва същата тръпка, започна да го следи. Ровеше му в телефона и разбра за неговата любовница”, разказва още жената.

Според първоначалната информация по престъплението Мейзер е планирала това да се случи. Тя е усещала, че може да се стигне до фатален край за нея или за съпруга й. Затова пратила своята 26-годишна дъщеря Джули на море в Гърция.

„Моля ви, не мога да коментирам нищо по това, което се случва”, споделила от Беломорието наследничката на Анита. Не е ясно дали момичето планира да се прибере в близките дни.

Най-близката дружка на миската – Елза Парини, не вярваше до последно, че нейната приятелка е извършила убийство. „Не мога да повярвам, че е убила. Доколкото знам, си бяха заедно до последно. Не съм чувала да се карат”, споделя популярният травестит.

Мейзер се омъжва за Николай през 2011-а. Двамата прекарват само по няколко месеца в годината заедно. За последно бяха на почивка в Коста Рика през януари.

„Откакто се завърна от ваканцията, Ани много често сменяше настроенията”, добави Парини и допълва: „Вече не беше толкова жизнерадостна. Опитваше се да се разсейва с различни инициативи. Стигна дотам, че да празнува рожден ден на своята персийска котка”.  http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Анита убила от ревност? Страхувала се съпругът й Николай да не я напусне, намерила снимка на жена в телефона му | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди