изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 22:15 EEST
ЩЕ ДОВЕДЕ ЛИ ЛУДОГОРЕЦ В БЪЛГАРИЯ ЕВРОПЕЙСКИТЕ КОЛОСИ?    
СпортНа 17 август отборът на Лудогорец приема Виктория (Пилзен) на стадион "Васил Левски" в първи мач от плейофа за участие в групите на Шампионската лига. Големият въпрос е ще успее ли българският шампион да попадне за втори път сред най-големите отбори и дали отново българският запалянко ще има възможност да се наслади на футбол от най-високо ниво?

Лудогорец вече един път изпита голямата тръпка от участието в най-комерсиалния турнир и донесе много емоции на привържениците. Благодарение на "орлите" почитателите на най-популярната игра имаха възможност да се докоснат до най-големия отбор в света - Реал Мадрид. Ливърпул също акостира в София и феновете на английския гранд наблюдаваха на живо своите любимци.
Този път може да е някой друг тим - Барселона, Ювентус, Байерн, Арсенал… Лудогорец трябва да преодолее коравите чехи, но за да се случи това им е нужно да усетят сериозна подкрепа от трибуните на националния стадион. Несъмнено всички искаме да наблюдаваме на живо най-големите тимове и футболисти в Европа, защото тези мачове носят изключителен заряд, емоции и престиж за родния футбол.
Важно е обаче българският запалянко да подкрепя нашите отбори, когато играят в турнирите. Независимо от съперника. Особено, когато един тим играе качествен футбол, а Лудогорец несъмнено точно това прави. "Орлите" играят далеч от дома, но би било редно да получат подкрепа от феновете на футбола. Не само от разградчани, а от цяла България.

СЪДИЯ №1 В ЕВРОПА СВИРИ МАЧА НА ЛУДОГОРЕЦ С ВИКТОРИЯ (ПИЛЗЕН)

Английският топрефер Марк Клатенбърг ще бъде главен арбитър на двубоя Лудогорец – Виктория (Пилзен). Това гласи официалната информация от УЕФА, свързана с мача на стадион "Васил Левски", който ще се проведе на 17 август от 21:45 часа.
Клатенбърг се превърна в рефер №1 този сезон, след като последователно свири финала на Шампионската лига и финала на Европейското първенство.
Помощници ще му бъдат сънародниците му Джейк Коли и Саймън Бенет, а зад аутлиниите ще бъдат Андре Маринър и Лий Мейсън. Четвърти съдия ще бъде Адам Нън.   НДТ


 


Сходни връзки

ЩЕ ДОВЕДЕ ЛИ ЛУДОГОРЕЦ В БЪЛГАРИЯ ЕВРОПЕЙСКИТЕ КОЛОСИ? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди