изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:31 EEST
ДИРЕКТОР НА ГИМНАЗИЯ С НАГРАДА ОТ КОНКУРС ЗА ФИЛМОВА МУЗИКА    
НовиниВалентин Генов е втори в Международния конкурс за филмова музика  Indie Gathering Film, който има 21-во издание. Церемонията по награждаването, както и излъчване на наградените творби и филми, ще се състои в дните от 11 до 14 август в Хъдсън, Охайо, САЩ.

Участниците са били над 150, а първите 12 места са обявени като победители.
Сертификат, статуетка и софтуер са сред наградите, които ще получат отличниците. Но най-важното - ще им осигурят участие в продукции. На събитието ще присъстват мастити личности от света на киното - Гари Джоунс, Джейсън Макалистър, Шрий Чандрън, Кристина Мишел, Робърт Банкс и Бил Джоунс. Indie Gathering е  асоциация, която обявява подобни форуми за независимо кино. Организаторите обещават и различни мини сесии и панели на живо.
„Конкурсът беше отворен както за начинаещи композитори, така и за опитни. Аз съм единственият победител не само от България, но и от Европа. Това е огромна чест за мен и ме поставя в доста по-отговорна позиция оттук нататък. Вярвам, че това е само едно начало”, споделя Валентин Генов, който е директор на Частната гимназия по туризъм и предприемачество „Райко Цончев” в Добрич.
Той обяснява, че музикалният му талант е по наследство, по майчина линия. От седемгодишен се занимава с музика. През 2014 година е започнал по-сериозно да се интересува от филмова музика и начините, по които да се усъвършенства в тази област. Започнал да отделям огромна част от времето си за обучение и практика.
Участвал в много конкурси и състезания, но 2016 Indie Gathering Film Scoring Competition е първото, в което печели толкова висок приз. НДТ


 


Сходни връзки

ДИРЕКТОР НА ГИМНАЗИЯ С НАГРАДА ОТ КОНКУРС ЗА ФИЛМОВА МУЗИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди