изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:05 EEST
ХОРОСКОП ЗА 17 АВГУСТ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 17 АВГУСТ /ВИДЕО/


ОВЕН - С енергични и навременни действия ще се справите с текущите си задачи. Разработка на нови идеи и разширяване на дейността също са сред възможните развития днес.

ТЕЛЕЦ - Едва ли ще останете очаровани от новостите, с които предстои да се запознаете на работното място, но ще се съобразите с условията. Ще откриете добри възможности.

БЛИЗНАЦИ - Поставяйте си краткосрочни цели, изпълнението на които ще бъде добър стимул за последващи действия. Дайте предимство на основното, подробностите оставете за по-късно.

РАК - Потиснете надигащите се у вас емоции, породени от поведението на колегите ви. С добре обмислена реклама ще дадете тласък на бизнеса си. Ще останете доволни от покупки.

ЛЪВ - Положителното ви отношение към работата и новите ви проекти подпомага развитието им. Сключеният днес брак ще бъде щастлив и децата ви ще живеят с любов.

ДЕВА - Спорове от финансов характер могат да ви причинят тревоги, избягвайте ги, особено, ако са между приятели. Но, ако вие сте причина за неизчистени финансови взаимоотношения.


Добрият хороскоп важи от събуждане до заспиване...

ВЕЗНИ - В обсъждане на служебен или друг въпрос ще наложите мнението си с авторитет, с което всички ще се съобразят. Възползвайте се от добрите си позиции и направете нещо за себе си.

СКОРПИОН - Свършената с любов работа ще ви носи добро усещане за полезност и създава предпоставки за бъдещи успехи. Стабилизиране на финансовото ви състояние, нова работа.

СТРЕЛЕЦ - Вземете курс към разведряване на обстановката на работното място или в къщи, защото напрежението се отразява нездравословно на мислите и поведението ви.

КОЗИРОГ - С идеите и работата си ще подобрите позициите си на работното място, особено, ако имате собствен бизнес. По-малко занимавайте близките със себе си.

ВОДОЛЕЙ - Заемете се с делата си, като въведете ред в документацията, някои неща ще ви потрябват в момент, когато най-малко очаквате. Денят е подходящ за придобиване на нови знания.

РИБИ - По-често ще ви се налага днес да се съобразявате с условията на работното място, но и не само там. Не подценявайте никого и нищо от обкръжението си, всеки има своето място.



Nikos Vertis - Ena Psema (Official Videoclip)


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 17 АВГУСТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди