изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:22 EEST
В КРАНЕВО СЕ ПРОВЕДЕ МЕЖДУНАРОДЕН СЕМИНАР    
НовиниОт 7-ми до 12-ти август в Кранево са проведе международен семинар посветен на Съвременната профилактика на рисковото поведение при юношите, съобщават от Превантивно информационните центрове по наркотични вещества в Добрич.

Организатор на семинара бе Фондация „Стефан Батори”, Полша в партньорството на Асоциация за превенция и работа със зависимости „Само днес” България.
Участваха представители на Превантивно информационните центрове по наркотични вещества, Общинските съвети по наркотични вещества, психолози, педагози от цялата страна.
От невероятните, позитивни и неуморни Аня и Анджей, Павел и Милена се запознахме с новата концепция за профилактика – позитивна профилактика, произхождаща от позитивна психология, която се концентрира върху откриване и подпомагане на резервите и потенциал на личността и открояването на позитивните житейски умения у децата и младежите; откриване и подпомагане на резервите и потенциала на близкото семейно и училищно обкръжение.
Петте дни преминаха в много часове работа, уърк шопи и решаване на казуси, много емоции и нови приятелства .  НДТ
 


Сходни връзки

В КРАНЕВО СЕ ПРОВЕДЕ МЕЖДУНАРОДЕН СЕМИНАР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди