изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:30 EEST
ЯСНИ СА 11-ТЕ НА ЛУДОГОРЕЦ    
Спорт

 Лудогорец вече има изготвен план за сблъсъка с чешкия първенец Виктория Пилзен. Първият плейоф от Шампионската лига е днес от 21:45 часа на стадион "Васил Левски" и ще бъде предаван пряко по bTV Action. Реваншът между двата тима е на 23 август на "Досан арена". Треньорът Георги Дерменджиев е наясно с единайсетте, които ще започнат срещу чехите.



Големият удар за него е, че не може да използва Анисе Абел. Мадагаскарецът бе гласен за титуляр, но няма да се възстанови след тежкия удар, който му нанесе Роман Прохазка от Левски в областта на кръста и гърба по време на двубоя на "Герена", спечелен от сините с 1:0. Обстойните медицински изследвания са показали, че бившият полузащитник на Черноморец, ЦСКА и Ботев има две спукани ребра. Това означава, че той ще бъде извън терена поне за около месец и няма да попадне в групата утре. Отсъствието му ще принуди Георги Дерменджиев да пусне до Светослав Дяков в средата на терена Лука Саша, който далеч не е толкова агресивен и работоспособен като Анисе.

Очаква се срещу Виктория Лудогорец да играе в схема без типичен централен нападател, а на върха на атаката да е Джонатан Кафу. Така разочаровалият на "Герена" Клаудиу Кешерю поне в началото срещу чехите ще е на пейката. Изваждането на румънеца от състава ще отвори възможност в него да се появи Върджил Мисиджан. Холандецът най-вероятно ще действа на десния фланг, където игра и на "Мала Маракана", след като се появи от пейката. Опция за позицията е и Джоди Лукоки, но шансовете Вура да започне са доста по-големи. В дясната зона на отбраната със сигурност ще се завърне Йордан Минев, който пропусна мачовете с Ботев Пд (4:1) и Левски (0:1) заради контузия. Извън сметките за двубоя е наказаният Игор Пластун, който ще бъде заменен от аржентинеца Хосе Паломино.

 


Сходни връзки

ЯСНИ СА 11-ТЕ НА ЛУДОГОРЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди