изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:36 EET
ХОРОСКОП ЗА 20 АВГУСТ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 20 АВГУСТ /ВИДЕО/


ОВЕН - Всичко градивно и в полза на повече хора ще се толерира и с попътен вятър ще стигнете до успешния му край. Възползвайте се от възможностите си, за да напреднете.

ТЕЛЕЦ - С конкретни действия ще свършите навреме предвиденото и ще се подготвите с необходимия ресурс за новостите в живота ви. Никой не ви обещава лесни и бързо печалби.

БЛИЗНАЦИ - Само в тишината могат да бъдат чути тоновете и да бъдат пренастроени струните. Именно за това миговете на спокойствие и тишина са толкова важни за вас.

РАК - Планирате да започнете работа по нов проект, но по-добре да го оставите за началото на следващата седмица. Използвайте времето за себе си и хората, с които е свързан живота ви.

ЛЪВ - С конкретни действия ще пристъпите към реализация на проект, свързан с други хора и организации. Но, това от утре, днес се погрижете за себе си и семейството си.

ДЕВА - Мотивирани сте да работите, печалбите обещават да са добри, а постигнатите договори ще създадат условия за бъдещо развитие. Не пристъпвайте към самоинициатива.


Nicole Kidman: Възхищавай мъжете, докато им побелеят очите

ВЕЗНИ - С желание ще се включите в изпълнението на задачи, чрез които да подобрите уюта на дома и в същото време да отговорите на нечии претенции. Ще бъдете по-възприемчиви.

СКОРПИОН - Професионалните ангажименти ще подсилят усещането ви за значимост, или поне само пред някого, но във всички случаи няма да ви липсва самочувствие.

СТРЕЛЕЦ - Сърцето ще ви подскаже на кое да отдадете предпочитание днес, ако сте затрупани със задачи, които чакат вниманието ви. Но пощадете здравето и нервите си.

КОЗИРОГ - В общуванията си ще се проявите като истински дипломати, показвайки добро отношение и към онези, които не събуждат интереса ви. Подобрявате формата си и това се забелязва.

ВОДОЛЕЙ - Ще се възползвате от възможността си да избирате едно или друго решение, без да робувате на предразсъдъци и чужди мнения. Животът ви се променя.

РИБИ - Вярата ви е сред най-ценните качества. Увеличаващите се ангажименти няма да намалят интереса ви към придобиване на повече знания и използването им.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 АВГУСТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди