изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:15 EEST
Полицията в Долна Саксония издирва с хеликоптери и кучета Веско Н.    
По света Полицията в германската провинция Долна Саксония издирва 8-годишно момче на име Веско Н,, което говори немски с акцент. Засега властите отказват да дават повече подробности за произхода и съдбата на детето. То е било взето от родителите си – чужденци, от социалните служби и настанено в дом за деца в Моормерланд, съобщава "24 часа".

Засега не се съобщава причината за това решение. В събота Веско излязъл с колелото си и не се върнал обратно в дома. Велосипедът му е намерен близо до институцията, но от Веско нямало и следа.

Полицията била уведомена веднага и е започнало мащабно издирване с хеликоптер и полицейски кучета. Претърсени са и езерата и блатата в околността, но Веско не е намерен.

Полицията не изключва той да е напуснал дома доброволно, за да се върне обратно при семейството си. Веско е червенокос, слаб, срамежлив и изглежда по-малък за възрастта си – висок е 1,20. В деня на изчезването е носел сиви бермуди и ярко синя тениска с рисунка на скейтборд на гърдите. Носел е черна раница с вещите си.

Снимката и описанието му бяха пуснати в понеделник в медиите с молба всеки, който е виждал Веско, да се обади в полицията. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Полицията в Долна Саксония издирва с хеликоптери и кучета Веско Н. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди