изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:27 EEST
Кръв край морето! Младеж влетя в насрещното и загина на място, гледката е потресаваща    
Новини Млад мъж от Сливен загина при жестока катастрофа край плажа Арапя в Община Царево. Инцидентът стана този следобед, съобщават очевидци.


Два автомобила са се ударили челно като този, в който е бил загиналият, се е движил в посока Царево. Той буквално е връхлетял върху насрещно идващата кола. Според запознати загиналият младеж е от Сливен и е бил продавач на царевица на плажа "Арапя". Той е бил без книжка, колата е била без гражданска отговорност, има съмнения и за употреба на алкохол, пише "Флагман". 

Не е бил сам в колата, но за щастие друга жертва няма. В другата кола също е имало двама младежи, които не са пострадали сериозно.

„Гледката е потресаваща, направо е нещо страшно. Ударът наистина е бил сериозен и е цяло чудо, че няма и други жертви",  коментираха случайно миналите оттам.

Заради тясното платно движението по пътя е силно затруднено, а полиция и експерти все още са на мястото на трагедията. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Кръв край морето! Младеж влетя в насрещното и загина на място, гледката е потресаваща | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди