изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:01 EEST
Мейзер пред съда: Невинна съм! Мачкат ме по ужасен начин, искам да умра достойно!    
НовиниНевинна съм! Това заяви преди минути Анита Мейзер пред Варненски окръжен съд. В момента там тече заседание за обжалване на мярката й за „постоянен арест“, предаде "Петел".Мейзер обвини сестрата на умрелия Николай Димов – Милена Димова, че въздейства на съда. „Има въздействие от страна на сест
ра му, която е общински съветник и има сериозни връзки. Мачкат ме по най-ужасен начин“, каза още през сълзи обвинената в убийство по непредпазливост на мъжа си Мейзер.



„Искам да умра достойно, добави тя. "Не искам да ме мачкат, защото, имайки подобна намеса, аз не мога да се боря срещу цял народ, както през 2014-та.“, каза още силиконката.

*******************
Апелативният съд във Варна отхвърли искането на защитата на Анита Мейзер тя да бъде поставена под домашен арест. Обвиняемата за причиняване на смърт по непредпазливост остава зад решетките, въпреки че днес беше предаден на съда и американският й паспорт. Отпадна възможността тя да го използва и да напусне страната. Съдът обаче отбеляза, че не може да каже със сигурност дали това е американският паспорт на Мейзер, или не без експертиза, съобщава "Петел". 

Освен това беше подчертано, че тя е обвинена за две тежки престъпления като второто е предлагане на подкуп.

Пред съда Мейзер каза, че иска да се прибере вкъщи, за да може да мисли и да бъде полезна за работата на съда, както и за "единственото близко същество, което ми остана".  Тя също поиска да разговаря с Милена Димова, сестрата на починалия й мъж. "Искам дори на нея да помогна, искам да говоря с нея, има какво да й кажа, каза Мейзер в съдебната зала. Тя заяви също, че единственото й желание е да докаже на семеството и приятелите на мъжа си, че е невинна и като дойде нейният ред, да умре достойно. 

Но сестрата на починалия Николай Димов, Милена Димова, отказа всякакъв коментар на изказванията на Анита Мейзер.

*************************

Шокиращ обрат! Мейзер убила Николай, защото спял с дъщеря й?

Нови и нови разкрития около зловещото убийство на културиста Николай Димов от секс бомбата Анита Мейзер излизат наяве. Приятели на 52-годишната варненка разкриват, че тя е имала параноя, че мъжът й има тайна връзка със собствената й дъщеря, твърди столичен ежедневник.В последните 2-3 месеца Анита изпитвала панически страх, че ако се раздели с мъжа си, дъщеря й ще предпочете да общува с него. В един момент тя започнала да подозира Николай дори в секс връзка с щерка й.

Красивата Джули, която е в пъти по-сексапилна от майка си, е дете на предишния мъж на Анита, с когото тя се е разделила преди време и е доведена дъщеря на убития Николай. Наследницата на Мейзер е дете на американец, който умира през 2008 г. от сърдечен удар малко преди развода си с българката.



Джули, която е на 26 години, общувала много често с Николай Димов, защото и двамата живеели в САЩ. Напоследък даже живеели в един апартамент. 

Криминалистите не изключват възможността Анита Мейзер да е имала параноята, че мъжът й е имал сексуална връзка с дъщеря й, защото в последно време по категоричен начин решил да се разделя с цицорестата брюнетка.

Младата Джули стана истински хит във фейсбук, а хората там се възхищават не само на красотата й, а и на стила й. Дъщерята на миската не искала да става известна и стои далеч от всякакви скандали. Нещо повече, тя не обичала прожекторите и рядко си позволява публични изяви дори и в САЩ, където живее в относителна анонимност.

Джули все още не е разпитана, а разследващите много се надяват именно нейните показания да докажат тезата им за мотива на убийството, допълва изданието. Младата Джули била в шок от всичко, което се случва, не е изключено именно тя да се превърне в основен свидетел срещу майка си.

Чутовен скандал! Пияната Анита Мейзер скочи на Паскалева: Знам, че си долна жрица!

Анита Мейзер се забърка в пореден скандал, питайки в очите Калина Паскалева дали е предлагала сексуални услуги срещу заплащане. „Извинявай, не те познавам, но ми казаха, че си долна проститутка“. Тези думи изстреля тя без капка свян към писателката на снимките на „Черешката на тортата“, вероятно смятайки, че камерите вече са изключени, пише hotarena.net.И този сезон шоуто не остава безразлична към любителите на пикантерии и жълтории, поднасяйки от ефира си добре оплетени интриги, замаскирани като кулинарно риалити. Всяка седмица пет популярни личности си дават среща в „Черешката на тортата“ уж за да покажат уменията си в кухнята, но всъщност сценаристите събират край масата все образи, които под една или друга форма не се обичат и се очаква да създадат скандал. На трапезата тази седмица са Анита Мейзер, Калина Паскалева, Моника Валерива, Явор Бахаров и Ваня Джаферович. Комбинацията е повече от взривоопасна, тъй като петорката е оплетена в сочни скандали, разиграли се неотдавна.

„Ох, дъщеря ми и мъжът ми са ми забранили да пия в ефир, защото после ще направя някоя издънка“, сподели Анита Мейзер и надигна чаша бяло вино, която изпи на екс. Ефектът от алкохола не закъсня.

Клюмайки над масата, опиянена от виното, Мейзер първо обвини Моника Валериева, че я е подстрекавала да пие, а след това започна да говори с Калина. В хода на разговора, без въобще да се притеснява, скандалната варненка обяви в очите на Калина това, което всички говорят зад гърба й – че е правила секс за пари.

Обстрелът над плеймейтката обаче не свърши дотук, след като Явор Бахаров се включи и зае страната на Анита. Не е тайна, че актьорът и Паскалева имат отколешна вражда, започнала, когато той я хвана как го снима тайно за предаването „Папараци“. След като я видя на местопрестъплението, Явор се развика по адрес на Паскалева: „Мръсна курво, ти ли ще ме снимаш, бе?“.

Вместо да си изкара една приятна вечер, на Калина й се наложи да доказва, че има не само силикон, но и интелект. Брюнетката изпадна в ситуацията да се обяснява какъв професионален стаж има, колко книги е написала, но въпреки безбройните изреждания на качествата си останалите не спряха да я иронизират и подценяват.  http://www.blitz.bg

 ОЩЕ ЗА АНИТА МЕЙЗЕР

 ОЩЕ ЗА КАЛИНА ПАСКАЛЕВА

 


Сходни връзки

Мейзер пред съда: Невинна съм! Мачкат ме по ужасен начин, искам да умра достойно! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди