изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:33 EET
Ужас в Москва! Мъж заплашва да взриви Ситибанк, около врата му виси кутия, а от нея стърчат проводници (ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО)    
Заложници Неидентифициран мъж заплашва да бомбардира "Ситибанк", която се намира на Никитская улица в центъра на Москва. Това съобщи ТАСС.Човекът е на видима възраст 55-60 години, като около врата му виси една кутия, обвита в жълта лента. Извън кутията стърчат проводници. Мъжът вика и заплашва, че ще взривява. Той се намира вътре в сградата, а при него са двама служители на банката. Не е ясно дали те са му заложници.


На мястото на инцидента вече са милиционери и шефът на Столична Милиция Анатолий Якунин.

Последният е с колегите си в предната част на сградата на банката, като вече са стартирали преговори с мъжа, който заплашва, че ще взривява. 

Пристигнали са и аварийни работници.




Банкрутът е болест! Бомбаджията в Москва е записал ВИДЕО съобщение до Путин

Човекът с бомбата, превзел клон на Сити-банк в руската столица Москва, е записал видеосъобщение до руския президент Владимир Путин. Той е публикувал видеото в профила си в руската социална мрежа „Вконтакте”. В момента столичните следователи разпитват две заложнички, пуснати от банковия клон. „Следователите разпитват двама заложници, пуснати на свобода от мъжа, превзел банковия клон в Москва”, каза Юлия Иванова от местните органи на реда.



Московската полиция е преминала в извънреден режим на работа заради превземането на Сити-банк. По информация на Лайф ру, задействан е оперативният план „Заря”, по улиците на града са разположени допълнителни патрули.
 
По-рано стана известно, че мъжът е банкрутиралият бизнесмен Арам Петросян, занимавал се с производството на медикаменти. По непотвърдена информация, той е раздал на служителите в банката свои препарати.
 
Към момента, по информация на полицията, похитителят се е подготвил предварително за превземането на банката. Той се е снабдил „с нещо, което прилича на взривно устройство”, купил си е радиостанция и е наблюдавал цял ден банката.
 
Мъжът вече пусна част от заложниците и води преговори с шефа на московската полиция Анатолий Якунин. http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Ужас в Москва! Мъж заплашва да взриви Ситибанк, около врата му виси кутия, а от нея стърчат проводници (ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди