изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:57 EET
Изплуваха нови подробности за мъртвия мъж в Слънчев бряг, топнаркодилър от Първомай е!    
НовиниОткритият труп, за който по-рано беше съобщено, че е намерен в Слънчев бряг, но впоследствие се оказа, че е в Несебър, е на 30-годишния наркоман Йордан Бонев от село Искра, Първомайско. Това заявиха от бургаския пресцентър на МВР, цитирани от "Трафикнюз". Все още не са изяснени причините за смъртта, тъй като при първоначалния оглед видими следи от насилие не са открити.

Взети са обаче проби за хистологични изследвания, които ще установят дали мъжът е приел някакви упойващи вещества.

Официалната полицейска информация гласи следното: 24.08.т.г. около 18.30 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за мъж, открит починал в таванска стая, разположена в бл. 51 в ж.к. «Младост». При извършения оглед е установено, че тялото е в напреднал стадий на трупно разлагане. Откритият труп е на 30 годишния Й.Б. от с. Искра, общ. Първомай, обл. Пловдив, криминално проявен за осъществени кражби и търговия с наркотици.

Трупът на Й.Б. е откаран за аутопсия в Катедра «Съдебна медицина» към МБАЛ – Бургас. Според съдебните медици няма данни за насилствена смърт. Взета е кръвна проба за химичен аналз, тъй като по дани на съседи, в последните дни Й.Б. е бил непрекъснато под въздействие на алкохол и вероятно упойващили наркотични вещества.

Мъртвият е стар познайник на РУП-Слънчев бряг. Задържан е многократно за наркотици, съобщава  Флагман.БГ, като се позовава на източник, близък до разследването. Срещу него е имало започнато производство за разпространение на дрога. Флагман.БГ узна още, че той е бил важна фигура от наркоконтингента в Слънчев бряг през последните години.

Образувано е досъдебно производство и се очакват резултати от назначените експертизи.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Изплуваха нови подробности за мъртвия мъж в Слънчев бряг, топнаркодилър от Първомай е! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди