изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:23 EEST
ХОРОСКОП ЗА 29 АВГУСТ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 29 АВГУСТ /ВИДЕО/


ОВЕН - Днес ще искате да докажете на себе си и околните на какво сте способни. До много голяма степен ще успеете в тези си намерения, а и звездите ще ви подкрепят. От вас се изисква да действате смело.

ТЕЛЕЦ - Ентусиазъм и еуфория, това двете състояния, които биха могли да ви охарактеризират през този ден. Имате наистина добри шансове за успех, но не прекалявайте с риска.


Целувки, момчета...

БЛИЗНАЦИ - Днес ще сте абсолютно погълнати от собствените си мисли, до такава степен, че нищо друго няма да ви вълнува. Съвсем неочаквано може да получите пари, които отдавна сте отписали.

РАК - Огледайте се в очите на другите хора. Постарайте се да се видите с техните очи. Поставете се на тяхното място. Задръжте мига и му се насладете. Постарайте се да хармонизирате мислите и чувствата си.

ЛЪВ - Днес трябва да сте максимално ефективни, а ключът към това е добрата организация. Сигурно ще сте зависими от много фактори, но това не бива да ви притеснява. Днес е ден за работа и то досадна.

ДЕВА - Един ден, в който късметът и успехът ще ви съпътстват, когато става въпрос за пари. Възползвайте се и извлечете максимума от ситуациите, в които живота ще ви въвлече. Рискувайте.

ВЕЗНИ - Не е изключено някой от членовете на вашето семейство да успее да ви развали настроението. Ще се опитате да не покажете раздразнението си, но за вас е трудно да прикривате чувствата си.

СКОРПИОН - Използвайте благоприятните възможности, който ще ви се предоставят за успешен бизнес. Това е в особена сила за тези от вас, които работят с чуждестранни бизнес партньори.

СТРЕЛЕЦ - Разходите, които ще трябва да направите, ще са повече от обичайното. Закупуването на предмети за бита или нови дрехи е повече от наложително. Нуждаете се от повече финансова свобода.

КОЗИРОГ - През този ден ще успеете да свършите доста неща, но е важно да знаете какво точно искате. Обръщайте по-голямо внимание на хората, които са непосредствено до вас.

ВОДОЛЕЙ - Домашните дела ще ви отнемат много време и сили, но не си струва да се ядосвате заради това. Имате желание да се занимавате с нещо ново и необичайно. Действайте!

РИБИ - Днес ще ви се наложи да изхарчите много пари, но също и ще спечелите повече, отколкото сте предполагали. Не сте от хората, които са пристрастени към материалното.



ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - властl В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ЩЕ ПОМПАМЕ ЛИ ЗАЕДНО?
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 АВГУСТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди