изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:36 EEST
ХОРОСКОП ЗА 30 АВГУСТ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 30 АВГУСТ /ВИДЕО/


ОВЕН - Днес е възможно да срещнете хора, които ще оспорват разбиранията ви по професионален въпрос, но запазете спокойствие. Във всички случаи не слизайте под нивото на опонентите си.

ТЕЛЕЦ - Ситуацията ще ви подскаже как да действате в сложната ситуация, която се разиграва около вас. Доверявайки се на разума, опита и възпитанието си, които не ви лъжат.

БЛИЗНАЦИ - За много неща ще се замисляте днес, изяснявайки си позиции и намерения. Ще ви се наложи да направите анализ на създалата се ситуация и да решавате неотложно важни въпроси.

РАК - Днес си дайте сметка за отношенията ви с деловите партньори и не пропускайте да отбележите мястото си в тях. Решете дали ви удовлетворяват или ще мислите за нови съдружия.

ЛЪВ - Налице са всички предпоставки да изживеете един хубав ден. Атмосферата на дома ви е приятелска и даваща възможност за свобода в действията на всеки в семейството ви.

ДЕВА - Денят е подходящ за среща с приятели или пътуване. Изборът е ваш, не пропускайте да доставите удоволствие преди всичко на себе си. Днес егоизмът ви е позволен в пълна степен.

ВЕЗНИ - Мислите ви са насочени в дейността, която упражнявате. Нововъведения в организацията ще ви помогнат да повишите печалбата и да насочите час от финансите си за други неща.

СКОРПИОН - Жадувате за повече разнообразие и може да го постигнете, ако не се затваряте в себе си, а потърсите подходящите хора. Имате възможност да се отпуснете и да се забавлявате повече.

СТРЕЛЕЦ - Ще се освободите от владеещите ви мисли на безпокойство, ако си отговорите точно какво искате. Отговорът ще ви помогне да целите си и да уточните максимално програмата си.

КОЗИРОГ - Вълнуващи хора ще ви привличат с идеите си и заедно ще работите по осъществяването им. Имате възможност да работите със съмишленици и работата ви да е удоволствие.

ВОДОЛЕЙ - Няма да са напразни усилията ви, ще се радвате на внимание и повишаващи се финанси. Ще влияете на околните с добронамереното си излъчване и желание за подкрепа.

РИБИ - Добронамереното ви поведение не остава незабелязано, съдбата ще ви дари с различни възможности за личностно развитие. Ще имате бързо възстановяване от здравословен проблем.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 30 АВГУСТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди