изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:35 EEST
ХОРОСКОП ЗА 31 АВГУСТ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 31 АВГУСТ /ВИДЕО/


ОВЕН - Ако сте убедени в себе си, работете и скоро ще имате не една причина да се похвалите с успех. Важно е да сте честни, открити и да вярвате в това, което правите.

ТЕЛЕЦ - Денят е удачен за събиране на информация и попълване на знанията. Анализирайте пропуските и премисляйте решенията си, като огледате плановете си от всякъде.

БЛИЗНАЦИ - Работете по краткосрочните си проекти, част от които ще бъдат приключени днес. Използвайте времето си за попълване на знания, за анализи и разпознаване на пропуски.

РАК - Във връзка с изпълнение на набелязаната ви програма днес е възможно да срещнете административни препятствия, както и недобра комуникация с онези, от които се интересувате.

ЛЪВ - Градивното ви отношение към събитията около вас ще ви помогне с по-малко разход на енергия да осъществите плановете си, паралелно с което ще работите и за подобряване на информираността си.

ДЕВА - Обективната ви оценка за събитията е важна, ще ви помогне по-лесно да намерите верните решения и упражните влиянието си там, където считате за нужно.



ВЕЗНИ - Не бързайте, премисляйте внимателно всичко, което правите и вярвайте в себе си. В края на деня ще дадете преднина на по-приятни занимания, които ще ви помогнат да се разтоварите от стреса и ще ви създадат хубави вълнения.

СКОРПИОН - Търсенето на подходящ екип ще е сред основната ви грижа днес, а и не само, защото за един ден е трудно да го постигнете. Връзката ви с партньора ще навлезе в нов етап от развитието си, ако трябва да простите, не се колебайте да го направите.

CТРЕЛЕЦ - Любовта и милосърдието ще подсилят желанието ви да сте полезни, на вас също ще има кой да ви предложи подкрепата си и това ще стопли сърцето ви.

КОЗИРОГ - Приятелски жест ще ви зарадва и подтикне към взаимност, което ще направи връзката ви по-стабилна и дълготрайна. Бъдете либерални към близките си и не ги ограничавайте в правото им да следват собствените си мечти.

ВОДОЛЕЙ - В работата ще имате напредък отново, ако сте честни и почтени, обратното води до провал. Хранете се пълноценно, диетите днес не са ефикасни.

РИБИ - В съвместни начинания или чрез самостоятелни изяви, денят ви ще е динамичен и наситен на вълнения. Пазете се от нервни изблици, за да не си докарате излишен стрес.



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 31 АВГУСТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди