изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 12:18 EEST
Албена връща позициите си на традиционни пазари, отчита 12 % ръст    
Туризъм„Връщаме си позициите на немски пазар, на белгийски.  Тази година имаме нови фирми от Люксембург и Франция. На източноевропейските пазари, като Полша и Чехия, също имат ръст. Можем да кажем, че новото поколение семейства деца от Полша и Чехия откриват предимствата на българското Черноморие, в частност Албена”, съобщи търговският директор на „Албена” АД Маргита Тодорова.



Към момента  12 % ръст на нощувките и малко повече ръст на приходите отчита курортът Албена, съобщи търговският му директор Маргита Тодорова.
Чувствителни ръстове има на немски пазар - около 27%, на източно европейски – 20 %, на белгийски – 18 %, на  сандинавски – 6 %. Тя подчерта, че данните са към момента, тъй като предстои те да се променят след като приключи и месец септември, през който все още има летателни програми, идват по-възрастни туристи за балнеолечение, както и млади хора - за спорт.
Българите са на нивото на миналата година. Те са постоянни клиенти, реагиращи на подобрения продукт, на специалните ни предложения, посочи търговският директор на „Албена” АД.  В момента върви програмата „Златните 55”, за тези, които искат да комбинират престоя и почивката с екскурзия или балнеопрограма. Те могат да заведат внуците си на море, ако не са успели родителите.
Намаленията на ваканциите в Албена сега са главно за българи във връзка с почивните дни. За другите пазари те са около 10 %, а за българските туристи  – малко повече, допълни Тодорова.
 


Сходни връзки

Албена връща позициите си на традиционни пазари, отчита 12 % ръст | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди